QUATRE CLASSES GRATIS AMB MARY’S LANGUAGE SCHOOL

QUATRE CLASSES GRATIS AMB MARY’S LANGUAGE SCHOOL

Estàs interessat en aprendre anglès? El necessites pel treball? Per viatjat? Vols aprendre’l només com un repte personal? Per poder veure les teves pel·lícules o sèries favorites en versió original? Perquè és la teva assignatura pendent?

Sigui pel que sigui, si estàs pensant d’estudiar anglès, en Mary’s Language School et facilitem les coses. Pots venir a informar-te a qualsevol dels nostres dos centres. Tant al nostre centre de Serraparera, al carrer Irlanda, 2, com al del Canaletes, a l’avinguda Canaletes, 45, trobaràs la millor atenció, sempre personalitzada a les teves necessitats.

A més a més, t’oferim quatre classes gratis, sigui quina sigui la teva edat, per a que tinguis temps de saber si t’agraden les nostres classes i el nostre mètode d’ensenyament.

Així que si t’aixeques tots els dies amb la idea de que has d’aprendre anglès, i a més a més fer-ho de manera eficaç i amena, o saps que el teu fill ha de començar a consolidar les bases d’aquest idioma, deixa de donar-li voltes i vine a conèixer-nos. Quatre classes gratis t’esperen per a que terminis de convèncer-te!