>> QUI SOM <<

Mary’s Language School Serraparera va néixer al mes de setembre de 2003. Va ser fruit d’un projecte personal que naixia amb l’objectiu de fundar un centre amb un tracte proper i familiar vers els alumnes, i oferir la individualitat i l’atenció personalitzada que cada alumne mereix.

Arran de la bona acollida que vam tenir a Serraparera, al juny de 2011 vam obrir Mary’s Language School Canaletes. Durant tots aquests anys hem evolucionat i crescut amb tots vosaltres. Avui en dia el nostre equip està format per 11 professionals (filòlegs, nadius de parla anglesa, pedagogs i administratius) i entre els dos centres tenim més de 400 alumnes.

Al 2008 ens vam incorporar a Cambridge com a centre preparador oficial pels exàmens oficials. La Universitat de Cambridge ofereix títols mundialment reconeguts i alguns d’ells com el KET, PET, FCE, CAE i CPE amb vigència vitalícia. Els nostres professors reben formació de Cambridge cada any per estar sempre actualitzats sobre les noves tècniques i materials per l’ensenyament de l’anglès.

Tot i formar part de la Universitat de Cambridge com a centres preparadors, mantenim el nostre propi mètode d’ensenyament centrat en l’acompanyament actiu durant l’aprenentatge, sempre tenint en compte la individualitat de cada alumne. El nostre objectiu principal és que l’experiència d’aprendre sigui agradable i enriquidora.